Thursday, March 04, 2010

walaupun sakit .....

Ini lah namanya perempuan .
Walaupun sakit masih sempat nak pegi shopping .
muahahhaa.
Hubby ambil cuti bukan nya untuk tolong saya di rumah ,
tapi tolong teman kan saya shopping :p


We went to  Giant supermarket untuk beli barang-barang grocery
Beli lah lebih-lebih makanan segera seperti sausage , burger , fries
nuggets .For now thats the easy food for me to prepare for them .
Since tangan ibu mereka kan sakit .
Dan ini lah masa nak bermalas-malasan .
hehhee

Lepas dah penat bershopping grocery and also saya sempat sambar tiga pasang baju .
hehhehe.
Saya ajak suami singgah McD .
Sambil tunggu hubby order makanan ,
Saya feeling "Datin" sekejap :D

Baca news sambil tunggu hubby beli makan .



 


Hubby dah datang balik sambil buat muka ,
"Amboi !! sedap ekkk duduk je . mentang-mentang sakit ,
manja bukan main over lagi " :p

 

Dapat lah makan double cheese burger and also milk shake .
nyumm!! nyumm!!

 

Dah siap makan semua ,
Tengok jam dah nak dekat pukul 4 petang .
So ajak hubby balik sebab anak-anak dah nak dekat balik dari sekolah.

Dan sebagai penutup ,
Ini lah pic Cybermummy with her most fashionable arm sling :D


 



P/s : Bahu yang sakit bukan nya kaki yang sakit .
Tu yang masih boleh meronda-ronda di shopping complex :D

5 comments:

nza said...

sskali nk manja2kn.....

pak dogol said...

salam dari pak dogol..

nasib baik bukan pak dogol jadi doktor..

kalau tidak..

sakit kat tangan tapi kaki mami pak dogol simenkan..

muahaha!

qaseh um masyitah said...

sesekali nak bermanja tu,erm hilang sakit bila dapat ronda-ronda ni sebenarnya.

MAMASYAZA said...

amboi mentang2 le tgn aje yg sakit..kaki tak sakitkan..tu pasal boleh windowshop, n mkn McD...best tu..dah lama su tak jejak ke McD. Semoga cepat sembuh

kakyong said...

terseliuh kah..
sakit tgn pun ligat...*tabik spring **

Linky Minky (leave ur blog link here)