Tuesday, April 06, 2010

Bila bosan anda buat apa ?

Haaa , bila bosan selalunya anda buat apa?
Kalau saya bosan , saya suka masak pastu jamu anak-anak
serta suami makan .
Dan disebabkan hari minggu yang baru lepas ni ,saya bosan tahap gaban .
Jadi saya mulakan project saya .
Iaitu project makan cara "fusion"

Apa tak "fusionnya"

Cuba tengok gambar ni ....

Main menu .....

"spaghetti with meatball "



















Dessert .....

" Kuih Lopezzz "





















Dan meja makan dihiasi dengan ......

"Bunga Rose" pemberian suami tercinta .




















Dia beli sewaktu balik dari pasar :D


P/s : Bila mood romantis hubby dtg , macam-macam yang dia
belikan untuk saya . Kalau mood keje dia dah datang . Adess!!
Jalan balik rumah pun dia boleh lupa :p




13 comments:

pak long said...

salam buat mummy...
amboiii sedapnya menu....nengok bunga pun dah cir jiwer...

nza said...

so sweet......dpt bunga lg..tmbah2 brsemangat la nk masak kalu camni...

zella y said...

salam kenal...

sooo sweetttnya....
sedapnya spaghetti tu....

BezBuddy said...

sdaonyer mummy...terliur dh ni...hehehe

Syahrul Iman said...

berbunyi plk perut nie tgok spageti dgn meatball tu..

atty's said...

alahai sodapnya spaggeti..ngn kuih lopez tu ..
rasa nak duk seblh umah keen jew..

♥cybermummy♥ said...

Pak Long - agaknya ni lah cara lelaki nak cair kan hati ppuan kan . Bagi je bunga pasti cair. betul tak ?

P/s : kalau nak cair kan hati suami senang je , bagi je perut dia kenyang pasti cair or nangis lagi cepat cair .. ngeee

♥cybermummy♥ said...

nza - memang hari2 bersemangat nak masak . Tapi kalau dapat lappy baru lagi X 10 Semangatnya . hehhee

♥cybermummy♥ said...

Zella y - Salam kenal jugak . Spaghetti memang sedap lebih2 lagi kalau meatball tu di banjirkan dengan sos .. Nyumm!! nyumm!!

♥cybermummy♥ said...

diea - nanti mummy antar kat diea sikit . Guna courier . hehehhee

♥cybermummy♥ said...

syahrul iman - ada tak bunyi macam guitar yang syahrul pegang tu .. hehhee

♥cybermummy♥ said...

atty - meh lah pindah sini . memang di alu-alukan
sangat :D

kakyong said...

jalan balik rumah lupa??? huhuuu.. bahya tu..

Linky Minky (leave ur blog link here)