Thursday, April 29, 2010

Ahcoooommmmm!!!!!!!!

Ahcooooooooooommmmmmmmmmmmm!!!!

Ooppss sorry guys !! Tak sempat nak tutup mulut .
Sesiapa yang terkena percikan hingus tu , maaf  lah ye : p huhuhu .
Sekarang tengah mode sakit .
Lut Mikhail masih demam tak kebah-kebah lagi .
Saya dah dua malam tak boleh tido adesss..
Dan sekarang kepala tengah pening-pening lalat .
Harap-harap sihat lah hendaknya minggu ni .
Teringin lah sangat nak memasak juadah yang sedap-sedap buat keluarga .
Buat masa sekarang memang tak de mood nak masak .
Kalau boleh nak je beli kat luar tapi anak-anak tak berapa gemar makan luar .
Penat atau tak , sihata atau tak pasti harus ke dapur juga . Masak untuk anak-anak dan suami
kalau tak mereka akan mati kebuluran . ngeeeee

Ok lah nanti kalau dah sihat sambung balik citer .
Ada satu citer di mana kami pegi short get away with family .
Tapi gambar lak tak de .. Tunggu yang lain upload barulah boleh tibai and paste kat sini .
So see u when i see u .

P/s: Mikha tido jadi ibu pun nak tumpang tido sebelah mikha.. Ta-ta


4 comments:

pak long said...

salam buat mummy..
medoakan moga mikha cepat sembuh..

~LIZA~ said...

get well soon!

MAMASYAZA said...

sikecik pun tetiba ptg semlm muntah, pastu badan rasa panas lak, semlm su pun tak leh tdo, asik pantau dia, hari ni g jumpa doc. dapat ubat lagi, doc bagitau telinga dlm sikecik sedikit bengkak, gara2 sesema. harap2 sikecik cepat sembuh.
semoga shikeen n anak2 juga cepat sembuh...aminnnnn

nza said...

farouk pn demam dr smlm....risau tgkkn cz xkebah2...
mesti shikeen n mikha dh jangkit dgn syabil....

Linky Minky (leave ur blog link here)