Tuesday, April 13, 2010

Memang malas tahap gaban

Aduhh !!!
Entah lah dah beberapa hari ini badan rasa malas je .
Masak malas , makan malas sampai kan nak mandi pun rasa malas.
Adesss!!!
Apa lah nak jadi dengan saya ni ...
Tolongggg !!!

P/s : Ada yang tak kena ke dengan system badan saya ni ..huhuhu






9 comments:

Sitisifir10 said...

Erk..penyakit saya dah berjangkit ke akak ke??

♥cybermummy♥ said...

Ct - mungkin juga ... berjangkit waktu blogwalking . muahahhaa
P/s : ada-ada je ct ni tau . But u make me laugh lah dik . thanks

gaban said...

huhuhuhuh
gaban kat sini tak malas tau ...

yott said...

skrg memamg musim org x sihat..
panas, hujan, panas, hujan
saya pun dok rasa macam tu, letih+malas+suka tido

nza said...

nza rasa mayb shikeen kena ambil suplement kot....jenis garlic or spirulina....yelh, kekdgn badan kita byk toksid. Bila bdn byk toksid mmg rasa lesu n lemah jerrrr....ceweh, mcm doktor lak!!!

Yuni Aisyah said...

banyakkan rehat..n mkn vitamin utk membantu menguatkan tubuh badan..tido jgn lewat...

♥cybermummy♥ said...

gaban - memang lah gaban tak malas ,yg malas saya ngeee

yott - dah sama dah kita berdua . Kalau boleh nak baring je tak yah buat keje .huhuu

♥cybermummy♥ said...

nza - mungkin juga . shikeen ni bab-bab ubat memang jenis tak leh kawan . ngeeee

yuni - terima kasih untuk tips-tipsnya itu . Akan ku terjah kedai pharmacy untuk beli multi vitamin.
Lama tak makan dah supplement-supplement yang macam tu ...

kakyong said...

shikeen,
kalo makan malas... elok tu.. bior berkekalan berbulan2.. nanti ramping lah... ;)

Linky Minky (leave ur blog link here)