Friday, December 10, 2010

Bunga di taman ...

Pokok orkid  yg sedang berbunga lebat  ...



Sambil-sambil tu kita makan.....

Samurai burger yang sedap menjilat jari ....








Saya menjadi penggemar tegar
sejak ia pertama kali di perkenalkan ...
Iaitu tahun 2002 sampai lah sekarang ..
Memang tak lepas kan peluang menikmatinya
bila ia di keluarkan semula ....


P/s : Nak pi rasa Prosperity Burger kat Malaysia ..
Kat Singapore hanya ada by next month .... 
So ada sesape nak jumpa saya kat KL next week ...
I'll be there from Sat till Monday petang.
And i'll be staying at the Berjaya Times Square :)
Anyone ??? =D

4 comments:

bungakuning . said...

tak pernah makan burger nih , tapi nak try lah . T___T

nza said...

wah, ikeen nk g brcuti kt KL ye....nnti boleh la mkn burger prosperity puas...mmg sedap....

kakyong said...

eh ade samurai burger ye kat McD... nampak sgt lah tak tau sbb lama tak singgah sana.. ade sekali je pergi dlm tahun ni.. tu pun en ayah tak mau pergi dah sbb anak2 tak pandai layan burger...

♥cybermummy♥ said...

bungakuning - kalau nak cuba kena dtg s'pore :)

Nza - tak dapat pun makan prosperity burger tu .. tak sempat ...

Kak yong - kak yong mkn burger , anak2 mkn nugget . kan settle . hehehe

Linky Minky (leave ur blog link here)