Thursday, December 23, 2010

Kurang Ajar betul...

Panas hati saya di buat nya .
Baru je ingat nak update citer holiday .
Sekali laptop saya kena serang virus .
Entah website mana yang dah kena tag dengan virus ni .

Nasib hubby ada knowledge sikit mcam mana nak buang kan virus
tu .Kalau tak mau kena hantar pi clinic si pinky ni ...
Bloody shit betul tau HDD DOCTOR VIRUS ni ...
Virus ni block kita dari connected to the internet .
Pastu suruh kita beli sofware dia ,konon nya untuk guard from
those unwanted malware . Tapi dia sendiri virus yang BANGSAT .
And the sofware yang dia suruh beli is just useless.
So kawan-kawan semua harus BEWARE ye .
This BANGSAT HDD DOCTOR VIRUS  ada LOGO 
sama macam MICROSOFT .
Jadi jangan terpedaya ...

P/s: Mereka-mereka yg buat virus ni mesti mempunyai masa
terluang yg banyak ,Tu sebab lah mereka-mereka ni
buat benda yang tak berfaedah . GILE .
ilang mood nak update citer pasal holiday ....


3 comments:

nza said...

esyh!!!!mmg geram sgt kalu jadi camtu...depa sengaja buat virus utk jual produk tu....mmg sakit hatikn....

kakyong said...

ikeen,
mujur la en suami tau nak buat camana.. macam kakyong hari tu, terpaksa la antor ke kedai..


btw, dah tgk dah gambor2 ikeen trip ke genting & KL tu... wahhh... tu sefamily besor yer... meriah sungguh...

♥cybermummy♥ said...

nza - tapi kan nza, produk yg dia org jual tu useless tau . Tak boleh baik kan virus tu pun ... Benci ahh dengan org yg jahat mcm tu ..


Kak yong - memang nasib baik kak yong. kalau lah suami ikeen tak tau memang masuk clinic punya ..
Ha'ah . satu bas penuh .. meriah sangat :)

Linky Minky (leave ur blog link here)