Saturday, December 25, 2010

Second episode ...

Ok sambung balik citer Genting ...
Harap-harap anda semua tak termuntah ye baca entry holiday ni =D


Kita tepek gambar je dulu . Sambil tengok pic sambil bercerita ...=P
Pic yang bawah ni masa dua budak tecik that is Syabil and Mikha
tengah queue nak naik bumper car ...

















Tengok tu Syabil senyum sampai telinga ....


















 
Mikha tengah test kete dia ....
















Seronok dia bump each other car ...


















Mikha over excited after he completed his ride ....



















Ok dah puas naik rides,perut pun dah berkeroncong .
Jom kita pegi makan .....

After makan we went back to the hotel and Zzzzzzzzz....

Hectic sungguh our days at Genting . The whole day tak dapat berehat langsung .
Dari pada sampai hingga lah nak tido time baru lah naik bilik hotel ... Penat dowhhh ..
Malam tu tido,kipas pun tak on .Sejuk lah sangat .Sampaikan nak pijak lantai pun takut.
Huhuhuhu

Next day, pukul 8 kami dah di kerahkan turun for breakfast.
Sadist kan . Mata tengah kelat kami terpaksa jugak turun .
Anak-anak dengan tak mandi pagi . Just gosok gigi and cuci muka saje.
Saya dan suami sempat jugak mandi ... hak hak hak
















Budak-budak yang tak mandi pagi tapi dah sedia nak turun pegi breakfast =P
















Our Family .....
















At the restaurant .
Our auntie and uncle belanja that day breakfast ...






















Gambar kami suami isteri mesti lah ada .
Baru happening .. muahahaha





















Budak yang tak mandi tapi happy je nak turun breakfast ...
Busukkkkkk. keh keh keh

















The scenery that could be seen from the restaurant ....


















And me trying to locate the twin tower petronas ...

















Part of the buffet booth .Actually ada banyak lagi tapi di sebabkan
perut dah menyanyi ,So tak de lah gambar makanan ...

















Perut dah kenyang tu yang happy semacam = P

After the breakfast, sempat lagi kami bawak anak-anak pi main arcade ..
Then after that laju-laju balik hotel sebab we have to check out at 12 noon .
Bus to KL akan datang jemput kami at around 1pm.

To be continue ,

P/s : next will be our story in KL ...





5 comments:

mummY2Y said...

hi dear..lama nye x jengok sini..maklum la da lama stop ber blogging..wah sakan holiday ek.. i turun spore tis monday insyaallah tp day trip jek..

MAMASYAZA said...

best dpt p genting, anak2 su pun teruja nak kesana, cuma mmg tak berkesempatan nak bwk lg

nza said...

best sgt2....betul su, akak pn xsmpt lg nk bw anak2 ke sana....

kakyong said...

pernah bermalam kat ew world hotel tu.. time bujang dulu ler.. (memang kaki berjalan masa bujang dulu)... memang sejuk gila.. berbungkus kan main lagi... huhuuuu...

pernah juga bermalam kat area apartment.. ade 3 bilik.. siap ade bath tub lagi... hehehhe... ni semua kisah zaman bujang2 dulu..

kena tunggu anak2 besar sikit lah kalo nak g sana.. kalo kecik cam skrg ni, depa x reti nak njoy sgt.. x leh nak naik rollercoster...

♥cybermummy♥ said...

Mummy Y2Y - aduhh!lambat lah pulak bukak blog . kalau tau boleh jumpa watie time lunch . any way welcome back dear to the blogging dear .

mamasyazza and nza - Tak apa kalau ada kesempatan bawak lah anak-anak pi sana memang seronok sangat =D

Kak yong - memang best kan time bujang . senang je bawak diri sendiri berjalan kemana pun. ni anak-anak masih kecik memang susah sikit tapi kerana ikeen ramai yg bantu . tu yg ok melenjan sampai sana . hehehe

Linky Minky (leave ur blog link here)