Wednesday, December 29, 2010

To KL We Go ....

Episode KL lah pulak ...


Check out pukul 12 tengah hari ...
Then bus datang jemput pukul 12.30 pm .
Reached KL around 2+++
















At the bus bay , waiting for the bus arrival ..

















Inside the bus ...
On they way down , we saw this ....















The mist a.k.a kabus ....

















Dah sampai KL .. Tengah tunggu Check in ..















To the room ....
We were given two suite and one deluxe room.
Each suite has one master bedroom and one guest room plus on pantry ..
So we yang ada anak-anak serta anak-anak dara semua dapat suite .
Yang bujang-bujang dapat deluxe room ...
Then selesai masuk bilik terus laju-laju cari lunch for anak-anak .
Went to berjaya times square mall . Ada foodcourt on the 10th floor.
Sempat pulak kami beli ticket nak tengok citer "Hantu Kak Limah Balik Rumah"
For that day 9.20 pm show. After the lunch, laju-laju lah pulak kami pergi shopping.
And singgah Petaling Street to feel the atmosphere.. Punya lah ramai orang and mostly
adalah touristmacam kami =D

















We took the train to Petaling Street ...



















Walking to Petaling Street ...
















At Petaling Street ....
















Budak-budak yang dah penat ikut mak pak dia shopping ...


We reached Berjaya Times Square Hotel at around 9 pm ..
And laju-laju lagi mandi kan anak-anak and put them to sleep .
Pastu laju-laju lagi pegi tengok show.And we did not have our shower pun.
Dengan baju yang sama from Genting . Masam pun masam lah janji dapat tengok show tu .
And the show does not disappoint us. Hilarious betul . Gelak dalam panggung tak hingat orang
sekeliling . Buat malu orang Singapore je =P
Then went to eat at a mamak stall just behind our hotel . Reached hotel nearly 1 am .
Really really tired . Lepas mandi terus kedebabooommmm ... ZZZZZZZZZ...


P/s : citer sunway lagoon besok sambung ye ....





1 comment:

kakyong said...

amboi.. apa kah yg di shopping kat petaling street tu... sempat juga tgk movie kak limah yer... ;)

Linky Minky (leave ur blog link here)