Saturday, January 15, 2011

Love this to the max ..

Currently i'm reading this ...


 


Dah tengok citer ni berpuluh-puluh kali but still masih menitik air-mata. T_T
And now i'm reading it pulak ....



P/s : Tak sanggup nak bayangkan kalau suami pergi sebelum saya ...
Selalu saya kata kat suami yang saya hendak mati bersamanya . Tapi dia selalu 
pintas balik kata-kata saya . Dia kata mana boleh macam tu , kalau kita berdua mati sama-sama , siapa yang nak jaga anak-anak kita.....




4 comments:

NzA said...

cutenya header baru.....

mesti bestkn crite tu....

kakyong said...

header crazy mummy... ;)

rasa mcm penah baca novel ni.. zaman remaja dulu.. dah tak ingat la jalan ceritanya...

pak long said...

salam buat mummy..
moga mummy dimurahkan rejeki..appy selalu hendaknya

MAMASYAZA said...

tak suka pkir camtu, tapi su selalu tanya sikecik, kalo mama mati adik nak stay dgn sape, dia mesti cakap, adik pun nak mati jugak, abg mati, kakak mati, abah mati, semua mati, senangggg

Linky Minky (leave ur blog link here)