Wednesday, January 19, 2011

Nampak Tak Kat atas Tu

Alah Banner warna pink kat atas tu .....
Haa,nampak dah,apa kata anda semua pakat picit kat situ ,
Bukan apa, ni pun salah satu peluang untuk blog anda berkerja untuk anda =)
Selain dari Nuff dan ads ads yang lain, yang ni pun ramai yang dah join.
Dan ia tidak mengugat status geli geli anda di Nuff tu ...
Saya dapat tahu pun dari Blog rakan saya"Kak Yong"
Jadi nak tau is menjadi ke tidak jom lah kita pakat-pakat join.
Cama mana nak join ekkk ? Alah senang je, picit je" Banner pinky" tu  then create acct ..
After all that see it grow fat ...
Hik hik hik ...


P/s : Saya pun tengah test benda ads ni dan tak  salah kan sambil suka-suka memblog dapat jugak menjana $$ ..Tak dapat banyak sikit pun jadi lah kan .Buat beli jajan ...




4 comments:

Izan Ishak said...

salam kak ikeen...lamaya tak singgah sini. k.ikeen sihat ke?

izan pun dah join HB ni...jom pakat klik2 ye~

NzA said...

smlm pn nza br masukkan ..jom pakat g picit2.....

Sumijelly said...

kak sgt comel..rasa mcm nak menari2 sama sekali....hehehe tp besau sgt la... kasi kecik sikit la kak..hehehe

Sumijelly.com

kakyong said...

ikeen dah klik 1 HB utk hari ni... nanti jln2 blog kakyong pun do the same yer... ;)

Linky Minky (leave ur blog link here)