Tuesday, April 05, 2011

Hati Yang Mati


That's how i feel for now....

Rasa macam nak je pegi jauh ...
Jauh tinggalkan segala yang ada ...
Memeritkan ,menyakitkan dan sewaktu dengan nya ...

Tapi kerana anak-anak ..
Saya gagahi juga...
Bangun dan berdiri semula walaupun dah tak de daya ...
Saya harus kuat untuk anak-anak ....
Maaf kan ibu akan semua kekurangan ibu selama ini ....
Maaf sayang ibu semua .....

4 comments:

atty's said...

semoga keen tabah menghadapi apa jua yg rintangan ye..

♥MAMASYAZA♥ said...

dear ikeen, semoga tabah hadapi setiap apa saja dugaan yg mendatang

NzA said...

kenapa ni my dear?????
itu lumrah hidup, gembira xselamanya n sedih xakn brterusan..moga ikeen tabah lalui ujian ini.....bykkan brdoa agar hati kita lebih tenang.

kakyong said...

lama kakyong tak singgah sini.. baca pulak n3 ikeen yg mcm ni..? kenapa ni?

kakyong doakan semoga kesedihan ni berlalu segera.....

keen,
masa perit diduga memang NAK sangat lari jauh2.. kakyong laluinya On & Off.. kdg2 bila dah tak daya nak menanggung, airmata jd peneman setia..

keen,
ade kerja, ade duit poket.. buleh juga time-off ke mana2.. kakyong ni, nak 'lari' ke mana pun tak daya.. hanya mencipta 'percutian indah' dalam hayalan semata... :) bertahan selagi mampu demi anak2..

pikirkan yg baik2 & yg positif keen.. Insya Allah, Allah menduga kerana Allah sayang...

Linky Minky (leave ur blog link here)