Monday, December 09, 2013

Tirai 2014 yang akan berlabuh tak lama lagi.


Salam semua,
Lama tak berblogging rasa rindu pada blog tiba- tibe je terbit.
Saya nak lah publish barang satu dua post sebelum tirai tahun 2014 berlabuh.

Saya bukan lah tak nak berblogging tapi semangat tu tak de.
Seakan akan hilang bersama...
Entah lah, Usahalah di kenang lagi pristiwa yang dah lepas.
Buat je lah yang terbaik buat tahun tahun yang akan datang.
Yang penting bahagia bersama keluarga tercinta. ye idok..
hehehehe

Ok lah nak citer sikit.
Bulan sepuluh yg lepas, saya dan kawan-kawan kerje sibuk lah plan nak pegi berjimba.
Kami ni semua keje shift pastu lain-lain team.
Tapi disebabkan keinginan nak berjimba bersama tu kuat kita pun buat lah plan yang amat baik.
Plan di mana kita semua amik cuti serentak.hahahaha
Nasib library tak tutup gara-gara keje gile kami.


Kami pegi tak jauh pun.
Ke pulau batam saje untuk 2 hari 1 malam.
Apa lagi shopping je lah keje kami..
Sampai kan bawak balik sorang satu beg besar. hahahaha


Encik suami pun sampai tak tau nak kata apa bila dia ambil saya dekat Harbour Front Cruise Center.
hahahahaha..

Seronok sangat dapat pergi short getaway.
Memang best sebab kaki yg pergi semua best.
Insyallah kalau ada peluang nak pegi lagi dengan mereka mereka.

Sekarang saya jamu mata awak semua dengan gambar lah pulak :)
Enjoy...




Sebelum berlepas, wajib ambil gambar dulu :)


Hotel yang kami menginap.
Bagus sangat. hotel nya bersih dan masih baru. Pekerja nya ramah ramah belaka.Thumbs up..



Our rooms.




Jus alpukat saya rindu sama kamu.. kekekekeke


Syurga mee segera....




Buk! lagi cari apa itu ?




Abang driver yang amat baik hati.
Sanggup tunggu dan jemput kami.
Tiga shopping center abang driver ni antar kami.
Shopping tak hinggat. Dari pukul 1 petang sampai pukul 11 malam baru balik hotel.
Tak ke keje gile namanya tu. hahahaha




A surprise for my birthday.
Makcik tak pakai tudung sebab dah nak tidur sekali datang lah budak budak notty ni kat bilik.
Makcik Sarung je apa yang dapat di capai sebelum makcik di paparazi kan oleh mereka. hehehehe
But any way thank you so much for the prezzie.




Picture yang akhir ni buat penutup perjalanan itu dan juga citer buat kali ini.
Insyallah ada lagi yang akan saya citer kan ..
Stay tune kekekekeke


2 comments:

NzA said...

Rindunya nk baca n3 ikeen mcm dulu2...jomlh aktif semula...
Wah bestnya....rupanya batam pn tmpt shopping ek ikeen....

♥cybermummy♥ said...

Kak nza ,
Memang syurga shopping. Lebih-lebih lagi mata wang singapura besar. Mcm2 yg kami beli. Lebih2 lagi kalau pergi DC mall , syurga baju muslimah :)

Linky Minky (leave ur blog link here)