More Nuff

Friday, July 03, 2009

Gile ke apa ??

Smlm saya ada baca satu news yg mana saya rasa dia org ni memang GILA ..
Especially MAK budak kecik tu .
Memang lah sedia maklum seluruh dunia yg org2 dari AMerika ni ramai yg pelik2 aka fius short.

Tapi yg buat saya marah sangat ni ,
ialah si mak budak kecik ni ada boyfriend yg pelik ,
PElik kerana dia ni pelihara Burmese python sebagai binatang peliharaan .




( this python can grow up to 20 feet long tau )


Tapi yg saya marah lagi ni ,
Kan dah tau dia ni sekedudukan dengan sorg ibu yg ada anak kecik ,
Dia tak tahu ke binatang liar camtu walaupun di jinak kan cam mana pun dia tak akan jinak sepenuh nya .
Dan akhirnya yg jadi mangsa adalah budak ppuan tu .
Budak kecik tu mati di belit oleh ular sawa burmese tu waktu si kecik tu tido .
Ada ke patut si kecik yg jadi mangsa .
Kenapa tak si ular sawa tu belit je mak dan boyfriend celaka dia tu ...
Biar je dia org mati sbb dia org ni ada lah perosak manusia sejagat .
HUhhh!!! Saya ni pantang kalau anak kecil yg jadi mangsa kebodohan mak atau bapak dia sendiri .
Sbb pada saya kita harus jaga kebajikan anak2 .
Biar sempurna baru lah fikir pasal diri kita pulak .


Kalau lah saya ni keluarga terdekat budak tu .
Memang saya tunjal2 kepala mak dia biar sedar sikit ...blogger-emoticon.blogspot.com
Tak pun saya buat je cam ni blogger-emoticon.blogspot.com.



P/s : Pagi2 jumaat yg mulia ni buat saya marah ...
Nak pegi bertapa jap .blogger-emoticon.blogspot.com Tenang kan perasaan .
Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)