More Nuff

Wednesday, August 26, 2009

Caught you ~



Hi friends ,
I hope all of u dalam keadaan sihat hendak nya .
Puasa tak semua ni .blogger-emoticon.blogspot.com


Semalam ,
Saya ada ternampak org kena tangkap sbb makan di siang hari.
Ehh !!! Bukan hanya kat sana je tau kena tangkap makan di siang hari waktu bulan Ramadhan
Kat sini pun ada .
Betullllll ....
Tak caya ekkk !!!
Cuba tengok kat bawah ni ....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Alamak !!! Kena tangkap lah pulak .

Haaaa !!! Ni lah org yg kena tangkap tu .
Tengok tu siap makan maggi lagi .blogger-emoticon.blogspot.com



P/s : Ada sesape yg puasa yang yok pagi2 bukak periuk tak .
Jgn amalkan sbb Allah nampak tau . blogger-emoticon.blogspot.com
Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)