More Nuff

Thursday, September 03, 2009

Berbuka apa semalam ?

Salam semua ,
Dah baca pasal org Melayu yg mengaku RAsul . hehee.
Dia tu buat lawak di bulan Ramadhan .

Semalam saya dok pikir nak masak apa untuk anak2 dan suami untuk berbuka puasa .
Tengok kat blog2 yg selalu saya terjah mcm2 juadah yg dihidangkan .
Huuiihh mak aihhh !!! Menggoncang iman bila tengok makan2 tu semua .
Ada jugak lauk2 yg tak pernah saya rasa kat sini .
Nak masak sendiri tak tau lak rasa nya cam mana ?

Jadi last2 saya buat Mee Goreng Singapura + Popiah basah Cybermummy style blogger-emoticon.blogspot.com




This is Mee Goreng Singapura sbb ia di goreng oleh org singapore blogger-emoticon.blogspot.com






Popiah Basah Cybermummy Style blogger-emoticon.blogspot.com


Ok close up sikit ...



Popiah berinti Sengkuang + carrot + telur dadar yg di racik halus .
Marvellous !!!!

Akhir sekali ,





TAkoyaki Balls !!!!
Ham + Cheese ...
Yg ni hubby beli ..
Saya tak tau buat tapi one day nak belajar buat so boleh makan lebih2 sikit ...
Kalau beli tengok lah tu ..
Pathetic .. Three balls for S$2 mana cukup .
Saya kalau makan mau 6 ketul baru lah cukupppblogger-emoticon.blogspot.com

Sekian berita makan untuk kali ini .
Semoga berjumpa di lain waktu ..
Dah macam berita juadah berbuka puasa pulak .blogger-emoticon.blogspot.com

Ok then

Ta - ta ~







P/s : Saya nak makan ayam percik . Nak pegi bazzar Ramadhan say amat lah malas sbb tak suka bersesak ngan org ramai . Sesape ada recepi tak . Boleh lah kongsi ngan saya .
Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)