More Nuff

Tuesday, October 13, 2009

Novel melayu ~

I was excited when i read ulasan buku from " Segalanya Mungkin "
Banyak nya novel - novel melayu dengan tajuk - tajuk yg menarik .

Tapi kat sini susah jugak nak cari novel - novel melayu .
Selection very limited .
Kalau nak baca yg baru - baru pun harus lah pinjam dari perpustakaan .
Tapi saya ni malas sangat nak pegi sana .
Padahal library tu hanya beberapa bus stop je dari rumah .

Ada ke sesapa yg boleh belikan from Malaysia , pastu post kan pada saya .
Saya bayar balik including postage sekali .
Macam mana ada yg nak tolong keeee????


P/s : Book store kat sini banyak Novel Inggeris ngan cina je .. huhuhu

Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)