More Nuff

Thursday, November 19, 2009

Jawab Tag ~

Hari ni tak de entry baru tapi saya nak buat tugasan


yang diberi oleh lecturer  Mamasyaza  : p




1. Adakah anda rasa anda Hot ?
Saya tak HOT , tapi sejuk .
Ialah dah berapa hari asyik ujan je kan :D


2.Upload gambar kegemaran anda....
























3.Tak ada soalan pun....kena stori pasal gambar tu kot

Suka dengan gambar ni sebab it captured the kids
Happy faces and also their mischief look .

4 Bila kali terakhir makan Pizza ??
Minggu lepas ,tapi buat sendiri . “Home Made Pizza”
dengan topping yang anak-anak suka .

5. Lagu terakhir yang anda dengar ??
Lagu “sudah kawin ke belum “ sung by
Anita Serawak and Ismail Harun . ( kerana lagu ni saya
jadikan ring tone untuk Hp saya . Aci tak ? )

6.Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini???
Sambil teleng-teleng kan kepala tengok anak-anak
yang dok sedap panjat sofa .Ialah takut nanti ada yang
jatuh patah tulang menulang kang susah pulak . hehehe

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa ??
Kalau suami panggil saya “sayang” .
Kalau keluarga saya panggil saya “noi”
Kalau keluarga suami panggil saya “kakak”.
Anak-anak panggil saya ibu . Kalau rakan-rakan
Panggil saya “shikeen or ikin ( ehh !! macam nama
bini Mawi pulak ..perasan lah kejap heheh)

8. Tag lagi 6 orang
1 kak yong (tapi tak leh nak tag dia )
2 tak yah lah since tak de soalan untuk describe that person : D
3 Sulela
4 Suhaila
5 Mamasyaza
6 Cik Pid

9. Siapakan orang no. 1 pada anda?
Kak yong is the first blogger yang buat saya rasa selesa untuk bercomment .
Selalu nya saya SR kat blog2 orang lain .
Kak yong lah bagi saya semangat untuk jadi selamba badak
Bagi comment and also berkenalan dengan blogger –blogger lain .

10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
Mamasyaza , shikeen rasa terharu sangat atas
kesudian mamasyaza berkawan ngan shikeen
Walaupun melalui blog saje. Insyallah kalau ada
rezeki boleh kita bertemu empat mata :D

11.Bagaimana pula orang no. 4
Suhaila, salah seorang blogger yang kalau komen kat blog saya ,
saya rasa dia ni macam dah kenal
Lama . Very the sempoi .

12. Pesanan kepada orang no. 6
Cik Pid , kalau dah kaya sebab untung jual Usana ,
jangan lupa belanja kak kat Danga Bay :D

Sudah selesai akhirnya tag ini.
Mamasyaza , shikeen dah laksanakan tugas
menjawab tag ini .Dan yang kena tag pula ,
tolong buat ye ,Jangan malas .
Nanti saya piat telinge baru tau .
hahahhaa




Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)