More Nuff

Monday, January 04, 2010

First Day Of School ....

Hari pertama ke sekolah dan Hari lahir syazza yg ke 9 tahun .
Fuhh!! penat nya hari ini .
Sampai naik demam rasa badan .

Bangun seawal lima pagi .
Bila bangun je tau-tau syazza and hibri dah lebih dulu bangun.
Excited sebab nak gi sekolah .
Moga-moga akan terus excited macam tu sampai habis taun .
Jangan mula taun je excited nak gi sekolah .
Bila dah akhir2 nanti liat pulak nak bangun .


Rupa budak2 yang excited nak ke sekolah :D


















Yang ni pulak turn budak2 tecik nak gi sekolah pada sessi petang :D



Uniform belum dapat lagi .
Have to wear white top and blue pants .
Dan yang macam bangang sangat tu ialah
Uniform will only be available pada bulan March
WHAT THE HELL sampai lama macam tu .
Tapi nak buat macam mana .
Semua nya dah di bayar kalau nak tukar sekolah
at this kind of time memang tak de kosong lah .
So sabar je , tengok untuk beberapa bulan ni .
Kalau tak de perubahan memang harus tukar sekolah lain :(

Today school session end early for the little one .
Mikha supposed to end at 4 tapi hari ini hanya satu jam je .
Its like orientation day . 




Haaa !!
Tengok tu Mikha dok berdiri je macam patung tengok cikgu nya menari .
hehhee..
Gambar ni pun saya amik curi2 .
Tak leh kasi dia nampak ,
Kalau tak dia tak nak masuk kelas ,
Asyik nak mintak saya dukung je . aduhh!!!

Yang ni pulak syabil.
Dia ni relax je .
Saya antar sampai depan muka pintu je .
Terus menonong masuk tak pusing belakang lagi .
Tau-tau je dia dah ada new friend . hehehe






Ini pulak gambar Mikha tengah bersuka ria lepas kelas .
Main kat playground yang ada kat depan sekolah tu .






Syabil class end at 4 pm.
Pun satu jam cepat since its the orientation day  .
And this continue sampai hari rabu .
Hari khamis dah mula sessi penuh .


Ok lah sampai sini je update kali ini .
Saya nak pi baring jap.
Badan rasa kurang enak .
Macam nak demam semula .
Huhuhu ..

Ta~ ta

P/s : syukur hubby cuti untuk minggu pertama ni . kalau tak pengsan
saya kena buat sorang2 . T T


Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)