More Nuff

Monday, January 18, 2010

Look like ~

Pernah tak ada orang yang comment mengatakan bahawa anak anda
look like someone else rather then yourself .
Apa rasa nya bila some one cakap macam tu ?

Dulu waktu saya baru ada anak seorang ,
I always felt pissed off bila people says that my daughter look like
someone else rather then me .
Bila balik rumah je mesti saya akan mengadu kat hubby .
Pastu belek muka anak saya to make sure what people had said is not true :p
Pathetic kan . huhuhu
Apa nak buat , anak baru seorang je ,
so kalau boleh semuanya nak sama dengan saya .
Rasa kecil hati kalau orang cakap macam tu kat saya .

Tapi sekarang tak lagi ,
Dah pasrah , memang Syazza does not look like me 100% .
She look more like my hubby younger sister .
Really similar ,lebih-lebih lagi kalau tengok pic mereka waktu kecik .
Tak boleh bandingkan yang mana Syazza and yang mana adik hubby .
Kecuali warna kulit lah . Since hubby sister is more tan then syazza :D
( no offence tau dik . She read my blog :p )

The boys look like hubby  ...























And my only baby girl look like her aunt ....





Then who look like me ??
Adakah ini bermakna ....
Do u think what i think hubby ?
Nahhhhh !!!!!!
Hahahha ....


P/s : mamasyaza , i have answered your kemuyskilan  :D




Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)