More Nuff

Friday, February 12, 2010

Scaryyyy !!!!

Baru pertengahan bulan Febuary untuk tahun 2010 .
Tapi dah tiga kali saya nyaris-nyaris kena langgar dengan kereta .

Kereta tu tak nampak saya ke ?
OR
Dia orang ni terlalu banyak yang hendak di fikirkan sampai tak sedar
yang lampu perjalan kaki tu dah hijau ( green man )

Nasib baik saya memang ada habit yang mana i will always make sure yang kereta sebelah depan semua nya dah berhenti baru lah saya lintas .

Pernah saya baru je nak melangkah tapi hati rasa tak sedap so i stop and
pull back my leg . By the time abis je i pull back my leg a MPV pun lalu dengan
laju . Nasib tak lintas kalau lah lintas . Dah jadi arwah and anak-anak dah jadi yatim , suami pulak jadi duda . huhuhuu



Ps : Sampai sekarang pun badan masih rasa seram sejuk bila kenang balik pristiwa semalam ..




Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)