More Nuff

Wednesday, May 05, 2010

Hari rajin sedunia

Sejak dua menjak ni ,
Saya terlebih rajin . Ialah anak-anak dah sihat jadi hati rasa amat tenang .
Nak buat apa pun semua nya menjadi .
Jadi saya kembali membuat xperiment di dapur :D

Kalau minggu lepas saya buat tart with chocolate filling .
Kali ini membuat saya satu ke lainan sikit .
Saya buat tart with cream cheese and chocolate filling .

Dan ini lah rupanya .

 
















Tart with cream cheese and chocolate filling .
Tapi tak berapa laku sebab anak-anak lebih suka yg chocolate filling .
Hubby pulak tak makan cheese .
Dia memang anti cheese .
Jadi saya lah yg nak kena habis kan sorang-sorang .
Adess !!

Semalam , saya buat "pao" pulak .
Ialah banyak sangat aura rajin dalam badan .
Dari membazir aura rajin tu begitu saje baik di gunakan sebaik mungkin :D

Saya buat "pao" berinti kentang kari .
Alhamdulillah , menjadi jugak .
Ini lah dia "pao" yang rupanya gebu macam pipi saya . hehehhee

















"Pau" gebu . Ini sebelum di kukus .

















Sesudah di kukus . Sungguh lembut .
Dapat lah Syazza dan Hibri bawak bekal ke sekolah .
Yang selebih nya Syabil dan Mikhail yang balun habis,hehheee


P/s: Kalau suruh saya makan "pao" setiap hari memang saya rela.
Sebab "pao" adalah kegemaran saya . Tapi yg di kukus saje yg goreng
saya tak berapa minat .


Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)