More Nuff

Tuesday, August 18, 2009

Citer orphan ~





Watch the movie Orphan with hubby yesterday ...
Well at first i thought it was a scary movie but
daaaaaaaa !!!!!! tak scary pun ....

Perjalanan citer yg sangat lembab .
Bosan tunggu part yg exciting .

Tapi bila dah sampai part exciting tu ,
Bukan nya rasa takut sebalik nya rasa cam geram lak kat pelakon utama nya tu .
Weiiiii !! Dia tu jahat gile .

Actually citer ni bukan nya citer hantu tapi citer bunuh membunuh .
Esther adalah seorg pesakit mental yg lari dari Institute Mental di Russia .
She actually bukan nya budak kecik tapi a full grown women .
Cuma dia ni ada penyakit hormone disorder di mana she will always look like a nine years old kids.
So masalah nya sekarang , dia ni gile sex . HAhaaaa.
Ialah , lelaki mana nak dia since she looks like a nine years old kid kan .
Unless lah lelaki tu org yg suka sex ngan budak kecik .

Jadi dia ni cuba nak rosak kan rumah tangga org dengan menjadi anak angkat .
So pelan2 lah dia bunuh satu2 ahli keluarga nya sampai tinggal suami org tu je .
Pastu dia try tu goda kalau tak boleh dia bunuh gak lelaki tu .

Huh !!!! memang sadist betul lah Esther tu .
Nak tau lebih lanjut gi lah tengok sendiri ...blogger-emoticon.blogspot.com

Dan kalau gi tengok citer tu jangan lah pulak bawak anak2 .
Sbb citer dia agak violent and ada sikit lucah .
Tak sesuai untuk anak2 kecil atau pun yg bawah 18 tahun .

Tapi tuk mak pak budak .
Lebih dari sesuai .blogger-emoticon.blogspot.com






P/s : lambat nya bulan Nov . Saya nak tengok citer Twilightttttt . ( hubby kalau pronounce bukan Twilight tapi TOILET... Alah saja je dia tu sbb dia jeles saya minta kat Edward Cullen . Ahaks!!)
Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)