More Nuff

Wednesday, August 19, 2009

Relax - relax ~

Last Sunday my younger sis made a small birthday party for her son .
Dia buat kat tepi pantai ,
So mcm party cum relax2 and gossip2 .blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi on that day yg paling enjoy ye lah anak2 lah .
Apa tak nya ,
Dia org boleh buat apa je dia org nak ,
Tak de sape leh larang sbb nenek nya ada .

Jadi mak ngan bapak nya kan relax one corner .
Hari tu ialah hari anak2 bersuka ria .





ini masa baru sampai .
Semua pakai baju warna merah ,
So senang nampak dia org dari jauh .blogger-emoticon.blogspot.com






Yg ni my anak sedara ,
My older sis nya anak and yg belakang tu baju itam is my brother in - law .
My kak nya hubby .
Anak sedara saya dah besar kan ,
She 17 this year and will be sitting for her O level this year .
And i wish her all the best .




Anak saya tengah enjoy main pasir .
Abis penuh pasir satu badan .
Lut pasir sampai atas kepala .
Selamat tak de rambut kalau tak lagi susah nak ilang kan pasir tu .






The kids ngan goodies bag dia org .
Yg baju warna pink tu lah "Birthday Boy " nya .
He is 5 this year .
So tu Irsyad ,
Cik Nor ucap kan Selamat Hari Lahir semoga Allah panjang kan umur mu , Murahkan rezekimu ,
memberimu kesihatan yg baik sepanjang umur dan semoga menjadi anak2 yg bijak dan soleh , insyallah . Amin .





Actually this place tak leh lah panggil pantai sbb tak leh nak mandi2 atau pun main pasir kat pantai . Its actually a recreation park . This park tak jauh from my home . About 10 minutes walk je . blogger-emoticon.blogspot.com
Tapi saya jarang gi sini sbb ,
Saya tak suka dengan matahari .blogger-emoticon.blogspot.com

But we do enjoy ourselves that day .
Especially anak2 sbb dia org dapat main2 ngan sepupu2 dia org .
And mak nya are happy tu kerana dapat jumpa adik2 beradik and gossip2 .blogger-emoticon.blogspot.com
Dah lama tak buat activity cam ni .
Ialah semua nya bzzz .
So sekali2 jumpa memang banyak yg nak kita org catch up one each other nya life .

Gossip punya gossip , makan punya makan , kul 6 ptg baru gerak balik .
Anak2 sampai umah je terus mandi then let them eat dinner.
Dalam kul 8.30 malam gitu semua dah terbongkang tidur .
Selamat tak yah nak jerit2 suruh dia org tidur .blogger-emoticon.blogspot.com
Kalau tak punya lah payah nak suruh dia org tidur awal .
Lagi2 Syabil , walaupun dia tak pernah nap .
Memang kuat tahan tidur Syabil ni tau .
Tak mcm Lut , cukup time mesti tidur tak kira lah kat mana pun .
Tau2 je dia dah terbongkang tidur .blogger-emoticon.blogspot.com

Hmmm , that's what we did last weekend setelah berminggu anak2 tak kuar gi mana2 .
Sbb mak dia takut kan penularan H1N1 yg rancak berkembang .
But since activity ni di ada kan kat luar so mak nya confident lah bawak anak2 pergi ,
Tapi kalau di ada kan kat tempat tertutup mcm kat Mcd memang confirm tak pergi .blogger-emoticon.blogspot.com


Ok sampai sini je update pada kali ini
See u in the next entry ,
Ta-ta ~







P/s : Lagi tiga hari Ramadan dah tiba .
Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)