More Nuff

Friday, November 27, 2009

Update di pagi raya sambil tunggu orang antar gas : D

Selamat Hari Raya Korban untuk semua :D

Apa juadah yang di hidangkan pada pagi ini ?
Saya masak nasi briyani je ,
lauknya saya masak ayam masak Qurmak .
Lawan dengan acar timun+karot .
Itu je lah yang saya hidangkan buat keluarga saya .

And one more thing yang menyedihkan hati ialah ,
Ibu saya di masukkan ke hospital since yesterday .
Di serang sakit dada .
Since dia memang ada history of heart attack so we decided
to send her to the hospital after she complain of chest discomfort.
Mood nak sambut raya pun terasa hambar .
Tak apa lah yang penting ibu saya cepat sembuh .

Ok lah nak sambung keje kat dapur .
Ini pun sempat buat entry sebab gas saya habis .
Tu yang sambil tunggu apek antar gas , saya pun buat lah entry ni .
Suami , hibri , syabil dan mikhail semua pegi solat raya .
Entah macam mana lah si kecik Mikhail tu . Tak kasi ikut menangis ,
bergolek-golek kat lantai nak ikut . So nak tak nak , ayahnya
bawak lah jugak . hehehhe. Minta-minta mikha tak buat hal
waktu orang solat .Ok lah ni dah melalut panjang sangat ni.
Uncle gas dah datang lahhh
Nak sambung masak ,
nanti hubby dengan anak-anak balik solat tengok lauk belum
masak sebab ibu dia sibuk update blog :p

Ok i will see u again soon with the latest update .
~ta-ta .....


Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)