More Nuff

Wednesday, January 13, 2010

Kembali semula ~




Hi guys ,
Saya kembali bersiaran :P
Maaf lah ye sibuk dengan anak-anak .
Pada yang beri comment kat entry yg lepas nanti saya jawap ye :D

Ini dapat bersiaran pun sebab suami ada rumah ;D
Jadi tak lerr buzyyy memanjang .
Kalau tak saya tak de masa lapang waktu siang hari ni .
Malam hari pulak saya tak de mood nak blogging .
Mana tak nya mata dah dok kuyu je menahan ngantuk .
Penat weiiihhh badan ni .
Pukul 9 malam saya dah terbongkang atas katil ngan Mikha :D
Mikha tido , ibu pun tido sama :P
Ayah Mikha tido sendiri . hehehhe

Hari ini saya dapat pleasant surprise dari Mr Postman .
Nak tau apa surprise nya .
Jom kita tengok :D






Dapat parcel dari nza
Since that day she has a contest on commenter yang paling banyak .
And i was among the top five ( dasar manyak mulut ;p)

This is what i got from her ,
And i really love it
( ni statement ikhlas dari lubuk hati saya yg paling deep )




Lerr!! ingat yang disney note book tu pun saya punya .
Rupa nya untuk anak dara saya syazza .
Siap ada nota yang di tulis atas plastic nya .
Kalau tak tulis confirm ibu amik buku tu buat tulis recepi ;D

Syazza was delighted bila saya beri dia notebook tu .
Siap tersengih lagi . Dia ingat saya yang beli but when she read the
note on the cover baru dia tanya sape yang bagi .
Siap nak tengok pic auntie yang bagi dia tu :D

 



Syazza yang teruja ;D

And here is her with a " Thank You " note for Auntie nza .
Since tak leh ucapkan secara live .
She made a Big Thank You Note for Auntie nza .





















Akhir sekali ucapan ribuan terima kasih
dari lubuk hati kami yang paling dalam buat nza .
Moga allah melimpahi rezeki + kebahagian yang melimpah ruah
buat keluarga nza .


P/s : Walaupun hanya kenal di alam maya . Tapi terasa amat mesra sekali .

Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)