More Nuff

Thursday, March 04, 2010

walaupun sakit .....

Ini lah namanya perempuan .
Walaupun sakit masih sempat nak pegi shopping .
muahahhaa.
Hubby ambil cuti bukan nya untuk tolong saya di rumah ,
tapi tolong teman kan saya shopping :p


We went to  Giant supermarket untuk beli barang-barang grocery
Beli lah lebih-lebih makanan segera seperti sausage , burger , fries
nuggets .For now thats the easy food for me to prepare for them .
Since tangan ibu mereka kan sakit .
Dan ini lah masa nak bermalas-malasan .
hehhee

Lepas dah penat bershopping grocery and also saya sempat sambar tiga pasang baju .
hehhehe.
Saya ajak suami singgah McD .
Sambil tunggu hubby order makanan ,
Saya feeling "Datin" sekejap :D

Baca news sambil tunggu hubby beli makan .



 


Hubby dah datang balik sambil buat muka ,
"Amboi !! sedap ekkk duduk je . mentang-mentang sakit ,
manja bukan main over lagi " :p

 

Dapat lah makan double cheese burger and also milk shake .
nyumm!! nyumm!!

 

Dah siap makan semua ,
Tengok jam dah nak dekat pukul 4 petang .
So ajak hubby balik sebab anak-anak dah nak dekat balik dari sekolah.

Dan sebagai penutup ,
Ini lah pic Cybermummy with her most fashionable arm sling :D


 



P/s : Bahu yang sakit bukan nya kaki yang sakit .
Tu yang masih boleh meronda-ronda di shopping complex :D

Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)