More Nuff

Wednesday, March 03, 2010

A day trip with the kids .....

Last Saturday hubby and me decided to bring the kids out .
Has been a while since we had a good time going out together .
So we decided to go to .......

V

V

V


 

 So here we go .....



 

Walking towards Lau Pa Sat  from the Raffles Place MRT station .
About five minute walk ...

When we reached ,
Macam biasa , anak-anak nak makan satay .
So order satay and also some seafood with white rice .

Sambil tunggu makanan yg di order sampai jom kita posing .

This picture taken by Syabil .
Adehh !!! ayah pulak tak tengok camera ..


 

Ok , Syazza pulak nak cuba tangkap gambar .
Picture ok , ayah was looking at the camera .
Tapi Syabil pulak yang buat muka " Clown "
hahahhaa


 



















After that picture was taken , makanan pun sampai .
So ngap dulu sampai gambar makanan pun tak snap ..
muahahhahaa....

Lepas perut kenyang , kids decide to walk along the Boat Quay .
So let's goooooooooo !!!!!!

Pemandangan di Boat Quay .
Masih belum ramai orang yang turun clubbing or pubbing .
It's still early .
Kalau malam sikit tentu lah penuh sesak dengan anak-anak muda
yang dok melepak kat pub-pub yang ada di sepanjang Boat Quay
and Clarke Quay .






















Ibu dan anak-anak ambil kesempatan ambil gambar berlatar
belakangkan  tongkang cina lama .
And Syabil still with his "Clown" face






















Ok it ayah and anak-anak turn pulak ...






















Then we cross over the bridge and we reached Clarke Quay .
Decided  to sit down a while .
Sebab kaki dah sakit kerana menapak jauh-jauh sebab ikutkan
kehendak anak-anak .
Jadi kami duduk lah kat satu mall yang nama nya Riverside Point .
Anak-anak happy main ngan air pancutan yang ada kat situ .


 

Pemandangan Clarke Quay ....

 

It was Full Moon on that day .
And i manage to get a clear picture of it since it a clear day .


 

Nice rite !!! 

So bila anak-anak dah puas bermain serta berjalan dan 
kaki mereka dah rasa penat .
And they themselves request that we go home.
Barulah kami pulang .


Me and hubby are glad that they enjoy their day ...
Sampaikan dia orang tidur with a smile on their face .



P/s : Nasib baik time tu masih belum kena tear ligament .
Kalau tak saya bergaya dengan arm sling . huhuhuu



Post a Comment

Ads by Nuffnang

Linky Minky (leave ur blog link here)